April 2020 in 3 foto’s

Ik wil vanaf nu elke maand proberen om een fotoblog te plaatsen met mijn drie favoriete foto’s van die maand. De maatregelen rondom het coronavirus maken dit een leuke uitdaging, want om dit te doen, moet ik natuurlijk wel genoeg foto’s kunnen maken om er drie uit te kunnen kiezen. Maar voor april 2020 is dat in ieder geval gelukt. Drie foto’s, die dicht bij huis zijn gemaakt.

 

Westerpark, Zoetermeer

Op 19 april hebben we met het gezin een rondje gefietst en kwamen we onder andere door het Westerpark in Zoetermeer, waar ik deze foto heb gemaakt.


Op 26 april ben ik in de avond een rondje gaan fietsen in de Balij en heb ik deze foto gemaakt van de zonsondergang.


Op 27 april hebben we in de Balij gewandeld. Daar zag ik deze torenvalk op een lantaarnpaal zitten.

Plaats een reactie