May 032016
 

Op 30 april nam mijn  vriendin me mee naar Vlinders aan de Vliet. Dit is een kleine vlindertuin in Leidschendam. Naast vlinders vliegen er papegaaien, parkieten en andere vogels rond en zwemmen er vissen, schildpadden, eenden en zit er een nijlpaard verstopt in het water. Binnen was het een graad of 30, dus ik was blij dat ik mijn jas in de garderobe had achtergelaten. Het was echter een goede manier om de Hollandse lentekou even achter ons te laten. 

Het spreekt denk ik voor zich dat ik mijn camera bij me had tijdens dit uitje. Het duurde even voordat de lenzen geacclimatiseerd waren. Ook zonder de condens op de lens was het echter een uitdaging om vlinders op de foto te krijgen. Ze waren best beweeglijk en vaak al gevlogen wanneer je de foto wilde maken. Ik heb dan ook ruim de helft van mijn foto’s weg mogen gooien.

Desalniettemin, was het een leuk uitje en heb ik genoten van de mooie vlinders die rondvlogen. En voor een kleine impressie, heb ik een paar foto’s online gezet. Deze foto’s vind je hieronder.

 Gepubliceerd door om 21:09

Sorry, het reactieformulier is momenteel gesloten.